Politica de confidentialitate

Toate datele personale colectate prin intermediul acestui website sunt prelucrate pentru si in numele CABINETULUI MEDICAL PFA DR. GEORGESCU V. CORNELIA, CMI DR. GĂVAN GRIGORE-VADIM si DR. BÂRZU OANA RALUCA  denumita in continuare “Clinica”.

Daca ai completat un formular cu datele tale personale pe acest website, trebuie sa stii ca in perioada in care detinem si prelucram datele tale, ai dreptul de a ne solicita in orice moment accesul la date, rectificarea sau stergerea acestora, sau restrictionarea prelucrarii. Ai de asemenea dreptul de a te opune prelucrarii si dreptul de a solicita portarea datelor catre alt operator. Poti oricand sa retragi consimtamantul de prelucrare. Trebuie sa mai stii ca pentru orice suspiciune de nereguli privind prelucrarea datelor tale, poti depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro)

Pentru orice solicitare legata de datele tale personale in vederea exercitarii drepturilor tale legale, te rugam ne trimiti un e-mail la adresa: contact@fortunamed.ro

Iti reamintim aici toate conditiile de prelucrare de date personale pe care le colectam prin intermediul acestui site:

Identitatea operatorilor de date

CABINETUL MEDICAL PFA DR. GEORGESCU V. CORNELIA, cu sediul in Str. Tepes Voda, Nr. 37-39, Et. P, Ap. CAB 2,  inregistrata la MFP sub nr. 14.13.20.99/2, avand cod de inregistrare fiscala 25340350, reprezentata prin dna Georgescu Cornelia

CMI DR. GĂVAN FRIGORE-VADIM – ENDOCRINOLOG, cu sediul in Str. Tepes Voda, Nr. 37-39, Et. P, Ap. CAB 1, iavand cod de inregistrare fiscala 28054698, reprezentata prin dl Vadim Găvan

DR. BÂRZU OANA RALUCA – MEDIC SPECIALIST CARDIOLOGIE, cu sediul in Str. Tepes Voda, Nr. 37-39, Et. P, Ap. CAB 1, iavand cod de inregistrare fiscala 32312752, reprezentata prin dna Oana Raluca Bârzu

Scopul prelucrarii

Datele colectate in formularele acestui site sunt prelucrate in scopul gestionarii solicitarilor de programare la consultatii sau alte servicii medicale, in Clinica.

Temeiul juridic

Prelucrarea datelor colectate prin intermediul site-ului, si la adresa de e-mail mentionata, se deruleaza sub temeiul juridic reglementat de Regulamentul General pentru Protectia Datelor (GDPR) la Art. 6, lit. b – executarea unui contract sau demersuri in vederea incheierii unui contract.

Datele prelucrate

Categoriile de date pe care le prelucram sunt datele tale de identificare si contact (nume, telefon), precum si datele colectate automat de website (IP si detalii tehnice ale sistemului de pe care vizitezi site-ul – detalii in Politica de Cookies).

Perioada prelucrarii

Datele completate in formularul de contact vor fi prelucrate pentru o perioada de maximum 1 an de la momentul colectarii.

Modul de prelucrare

Datele sunt accesate de operatorii de receptie si utilizate pentru contactare prin apel telefonic, petntru gasirea unui interval potrivit pentru programare si pentru confirmarea programarii.

Confidentialitate

Datele pacientilor nu sunt utilizate in niciun alt scop, nu sunt dezvaluite catre terti si nu sunt transferate in strainatate. In cazul in care serviciile sunt prestate sub egida unui contract de asigurare, datele vor fi transmise catre asigurator, pentru aprobarea decontarii (datele de identificare si datele medicale – diagnostic si planul de tratament necesar).

Drepturile persoanelor vizate

In perioada in care detinem si prelucram datele personale ale pacientilor, acestia au dreptul de a ne solicita in orice moment accesul la date, rectificarea sau stergerea acestora, sau restrictionarea prelucrarii. Este recunoscut de asemenea dreptul de opozitie la prelucrare si dreptul de a solicita portarea datelor catre alt operator. Pentru datele prelucrate sub temeiul juridic de consimtamant, acesta poate fi retras in orice moment. Pentru orice suspiciune de nereguli privind prelucrarea datelor personale, pacientii pot depune plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro)

Modalitati de exercitare a drepturilor Solicitarile de exercitare a drepturilor din sfera datelor personale pot fi depuse in scris, la receptia clinicii, sau printr-un e-mail trimis la adresa: contact@fortunamed.ro