Medici

Dr. Cornelia Georgescu

Cu o experiență de 18 ani în servicii de dermatologie, dermato-estetică, dermato-cosmetologie, dermato-oncologie, urgențe medicale, urgențe chirurgicale, dr. Cornelia Georgescu, împreună cu toți colaboratorii, a înțeles necesitatea realizării unui nou concept de servicii în dermatologie, în care calitatea superioară a serviciilor, respectul față de pacient și familia acestuia, colaborarea echipei medicale, formarea de noi specialiști, asimilarea unor tehnici medicale novatoare să reprezinte o necesitate.

Curriculum vitae dr. Cornelia Georgescu

Diplome si certificate dr. Cornelia Georgescu

Dr. Vadim Găvan

Medic primar endocrinolog cu compentente in ecografie endocrina, punctie tiroidiana cu ac subtire (FNAb), aspirare chisturi tiroidiene si scleroterapie cu alcool, patologie osoasa endocrinometabolica (osteoporoza).

Curriculum Vitae dr. Vadim Găvan

Diplome si certificate dr. Vadim Găvan

Dr. Cristian Claudiu Țupea

Medic primar endocrinolog, cu 12 ani de experienta in sistemul medical public la Institutul National de Endocrinologie „C. I. Parhon” si 9 ani experienta in sistemul privat. Are competenta in Ecografie endocrina si Sexologie si este unul din cei doi medici din Romania abilitati sa efectueze tratamente prin ecoterapie (tratamentul cu ultrasunete al nodulilor benigni de san si tiroida).

Curriculum Vitae dr. Cristian Claudiu Țupea