Despre Noi

Deoarece înțelegem conexiunea patologiilor şi modul diferit de răspuns la tratament al fiecărui pacient în parte, prin combinarea experienţei specialiştilor noştri din dermatologie, endocrinologie, cardiologie, venim în sprijinul dumneavoastră cu scheme de tratament eficiente şi individualizate.

  • În ambianța plăcută, datorită calităților personalului nostru si a spatiului amenajat intr-o maniera de lux, pacientii nostri se vor simți confortabil în timpul consultaţiei şi tratamentului, scopul nostru fiind excelența în domeniul dermatologiei, esteticii si cosmetologiei.
  • Aspectul estetic este important pentru fiecare dintre noi. Frumusețea noastră este deplină doar atunci când este bazată pe fermitatea, elasticitatea și luminozitatea pielii sănătoase.Alegem pentru dumneavoastră cele mai sigure, eficiente, variate tratamente dermato-estetice . Scopul nostru este armonia dumneavoastra fizica si mentala prin injectarea ”Tineretii”, fara interventie chirurgicala. Dorim să va ajutăm să va redescoperiti si sa va redefiniti frumusețea.
  • Condițiile în care vă tratează personalul Fortunamed sunt de maximă siguranță. La noi standardele pentru sănătate sunt o prioritate. Sterilizarea instrumentarului chirurgical și a materialului moale este realizata cu autoclav -superioară sterilizării la pupinel sau etuvă.
  • Din grijă pentru sănătatea dumneavoastră, am dezvoltat parteneriate cu laboratoare de anatomie patologică, micologie, analize medicale, pentru a vă oferi o gamă largă de sevicii rapide, în strictă confidențialitate, pacientul Fortunamed fiind respectat, îngrijit atent și complex.
  • Aparatura, echipamentele medicale și tehnologia utilizate la Fortunamed sunt de ultimă generație, cu eficiență dovedită.
  • Locația noastră este ușor accesibilă: la 10 minute de zona Unirea si la 3 min de Piata Traian.
  • Laboratoare de analize medicale şi farmacii sunt situate in imediata proximitate.
  • Colaboratorii FortunaMed (laboratoare, furnizori ai echipamentelor medicale, ai aparaturii și dispozitivelor medicale, produselor dermato-cosmetice etc.) sunt selectați cu grijă, bazându-ne pe calitatea serviciilor, performanța și promptitudinea lor.