Augmentare pometi

Mărire pometi si liftare etaj median fata

Volumizarea pomeţilor constă în injectarea de acid hialuronic pentru a reface conturul facial şi a reda volumul pomeților,putandu-se realiza in functie de cantitatea adaugata si liftarea etajului median al fetei. Rezultatul reuşeşte să înlăture aspectul de față obosită, căzută, tristă, corectand contururile/volumetria faciala (pometii si volumul lateral al fetei care se aplatizeaza datorita scaderilor bruste in greutate sau cu varsta, prin pierderea si degradarea colagenului). Aceasta procedura poate ameliora si aspectul cearcanelor si al santurilor nazo-geniene.

Cum apar ridurile si pierderea de volum la nivelul fetei?

Odata cu trecerea anilor, fibrele de colagen se degradeaza, tesuturile isi pierd elasticitatea si nivelul optim de hidratare, stratul adipos se atrofiaza, oasele fetei se micsoreaza si sufera procesul de retractie,  ligamentele de retentie se alungesc si nu mai sustin compartimentele faciale, astfel ca apare aspectul de piele laxa, cazuta, lipsita de tonus si stralucire. Se considera ca pierdem anual 3% din acidul hialuronic. Prin pierderea de volum apar santurile adanci intre compartimentele musculare precum si ridurile de expresie prin contractia repetata si sustinuta a muschilor mimicii.

Cat dureaza tratamentul si efectul acestuia?

Efect imediat.
Sigur, rapid, eficient.
Durează numai 20 minute.
Remanenţă de până la 2 ani si peste.
Fără durere (realizată sub anestezie topică, cu cremă).

Inainte de tratament informati medicul:

  • daca planificati alte tratamente laser sau peeling chimic, deoarece exista riscul aparitiei inflamatiei in aria tratata daca aceste proceduri vor fi efectuate dupa injectarea de acid hialuronic
  • daca utilizati medicatie imunosupresoare, intrucat creste riscul de aparitie a infectiei in zona tratata
  • daca utilizati medicatie care interfera cu coagularea sangelui (aspirina, ibuprofen, anticoagulate, ginkgo biloba, etc) deoarece pot creste riscul de aparitie a echimozelor( vanatai) la locul de injectare

48 ore dupa tratament evitati:

  • exercitiile fizice intense,
  • expunerea la caldura intensa (soare, sauna) sau frig,
  • excesul de bauturi alcoolice.

Reactii adverse:

Posibil eritem discret (inrosire), edem (umflare), echimoze (vanatai), senzatie usoara de tensiune locala (disconfortul este temporar si dispare in general in cateva zile)

Important! Respectati cu strictete indicatiile medicului!